Höstrusk

Hösten är verkligen en årstid med många ansikten. Igår sken solen, havet låg spegelblankt och träden visade upp en fantastisk färgpalett. Idag viner vinden, löven faller och himlen är tungt grå. Vem blir inte sugen på att stänga dörren och krypa upp i soffan med en stor kopp te? Kanske tända en brasa eller några ljus och plocka fram boken som legat alldeles för länge på nattduksbordet? Eller ta ett par avsnitt av den där tv-serien alla pratar om på jobbet? Om du behöver lite te-inspiration kan vi tipsa om tre uppiggande och värmande teer som passar höstsoffan till. Tänka sig att ett av dem heter Höstrusk…

Nedwoods läckerhet – svart te från Ceylon smaksatt med rabarber, jordgubbar och vanilj. Sött, fylligt och syrligt.

Höstrusk – ett fylligt Rooibos med bäriga smaker.

Masala Chai – kryddigt svart te från Indien och Rwanda som passar utmärkt för sig själv eller med lite skummad mjölk.