Årets julteer från Kahls!

Ingen riktig jul utan nya julteer från Kahls. Låt oss presentera årets rookisar:

Lusse Lelle – ett svart te som passar utmärkt till fika och frukost. Söt saffran, vanilj, kardemumma och fylligt svart te. Smakar lika gott som det doftar. Från och med nu – ingen lussefika utan Lusse Lelle.
Äpplefröjd – ett ört & kryddte med smak av äpple, kanel, kardemumma, nejlika och ingefära. Så långt klassiska julsmaker. Men så får det sällskap av chili och smörkola. Plötsligt blev julen het, söt och spännande.
Glöggte – ett svart, fylligt, kryddigt te med glöggsmak. Nejlika, ingefära, kanel samt apelsin. Tänk detta te och en liten pepparkaka som sällskap. Varför inte till första advent?
Äpple/Kanel – ett svart julte för den som vill ha ett friskare och fruktigare alternativ. Har en lätt rökighet och kryddighet av kanel samt syrlighet från grönt äpple. En kraftfull och effektiv one-two punsch.

Men ett lyckat lagbygge blir inte komplett utan några rutinerade veteraner som inte darrar på manschetten när det hettar till. Välkommen tillbaka säger vi till:

Farbror Frost – ett grönt julte med söt vaniljsmak. Ett lättare alternativ för den som önskar ett mindre kryddigt te. Vaniljen balanseras med kardemumma och ingefära vilket gjort honom till en riktig julfavorit.
Tipp Tapp – ett svart julte utan krusiduller. Smakar och doftar ljuvlig pepparkaka.

Detta stjärnlag styrs upp av några extremt rutinerade och välsmakande personligheter som är så givna att de inte ens har några färgsprakande artistnamn. Säg hej till – Rooibos Julte, Grönt Julte och Svart Julte.

Let the games begin!