Julkaffe med goda intentioner

Vårt kaffe är bara inte hantverksmässigt gjort på noggrant utvalda bönor. Det är också framtaget med hänsyn till miljö och människor. Vårt klassiska mustiga och fylliga julkaffe är en blandning av bönor från Brasilien, Indien, Östafrika och Indonesien. Det är UTZ certifierat vilket är en miljömärkning. UTZ utbildar kaffebönderna för att skapa möjligheter till bättre levnadsvillkor för dem och deras familjer, och en hög och jämn kvalitet på grödorna. Syftet är också att minska påverkan på miljön och sänka produktionskostnaderna.
Vi har även ett malet ekologiskt julkaffe. Mellanmörkt rostade bönor från Bench Maji i Etiopien. Lång och kraftig eftersmak med kryddiga toner och citrus. Detta ljuvliga kaffe är också Fairtrade certifierat och KRAV godkänt.
Till julen erbjuder vi dessutom smaksatt kaffe i 120 gram förpackningar. Vi har kvar förra årets storsäljare ”Julkaffe med smak av apelsin/choklad” samt nyheten ”Winter Spice”. Ett UTZ certifierat kaffe smaksatt med nejlika och kardemumma som smakar och doftar jul. Perfekt till ”Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul”.
Så önskar du ett julkaffe med goda intentioner? Välkommen in till oss.

Här kan du läsa mer om Kahls arbete för hållbarhet och kvalitet /http://www.kahls.se/hallbarhet-och-kvalitet/