Ekologiska örtteer från Kahls!

Ett nytt år är ett bra tillfälle att skapa nya rutiner. Vi säljer inga träningskort eller färgglada energidrycker men tror att våra nya spännande örtteer kan ge dig en upplyftande energikick.Te är inte bara gott och törstsläckande, utan också hälsosamt. På begäran kommer dessutom två nya Rooibos teer och ett superfräscht grönt Matcha. Så tveka inte. Sätt lite grönkant på vardagen 2019!

Frisk & Pigg – ekologiskt ört & kryddte
Ett ekologiskt friskt örtte med lakritsrot, citrongräs, ingefära och pepparmint som ger en pigg smak och sätter fart på smaklökar och kropp.

God & Glad – ekologiskt ört & kryddte
Som en fruktigt söt äpplepaj med inslag av rabarber, fast nyttigare. Här samsas äpple, rabarber, vaniljstång, kanel och kardemumma med flera i blandningen. Kan drickas både varmt och kallt.

Rooibos Citronmarängpaj
En syrligt söt blandning. Med kolalik sötma lik maräng tillsammans med citron ger detta tydliga associationer till bakverk. Drick det som det är eller med lite mjölk.

Rooibos Mango Passion
Ett Rooibos med tropiska toner. Flörtar med både mango, passion, ananas och maracuja. Det sistnämnda är en gul passionsfrukt. Teet har en tydlig och fyllig sötma. Passar utmärkt med och utan mjölk.

Minty Matcha – ekologiskt grönt te
Vi vill att alla ska få uppleva grönt te och matchans fantastiska värld. Vi har därför kombinerat blommigheten hos sencha, matcha och citrongräs med frisk pepparmint som tillsammans ger en lätt och fräsch smakupplevelse.

Övre raden från vänster: Citronmarängpaj, Mango Passion. Nedre raden från vänster: Frisk & Pigg, Minty Matcha och God & Glad.