Recept på Salted Caramel Chocolate

Då har de varit i farten igen. Våra kollegor på Kahls utvecklingsavdelning. Efter månader av studier och forskning, och noggranna tester, har de tagit fram det perfekta receptet på Salted Caramel Chocolate. Med Kahls ekologiska, Fairtradecertifierade Kakao­dryck, grädde, sirap och havssalt får du en dryck som kittlar smaklökarna och värmer gott. Sött och salt i perfekt ­harmoni. Toppa med grädde för den rätta efterrättskänslan!

Du behöver:
Kahls Kakaodryck
Kolabitar mjuka
Flingsalt
Caramel syrup
Mjölk, 2 dl

Gör så här:
Skumma och värm mjölken tills den blir fluffig och varm.
Blanda 2-3 msk av Kahls Kakaopulver tillsammans med hälften av mjölken.
Häll på resten av mjölken.
Täck botten på ett glas med den färdiga kakaodrycken
Lägg till en skvätt Caramel syrup och en nypa flingsalt och rör om.
Fyll upp glaset med resten av kakaodrycken.
Toppa med en klick vispad grädde, några kolabitar och lite mer flingsalt.
Avsluta med ett stänk kakaopulver.

Drick och njut!

Det här inslaget är sponsrat av Kahls Kakaodryck med svensk mjölk.