Påskkaffe med rytmer från Brasilien

Nu är butikerna fyllda med presenter och godsaker för en smakfull påsk! Så det är bara att gå till din närmaste butik och inspireras. Chokladpraliner, tryfflar och naturligtvis marsipan som hör påsken till.

Årets påskkaffe består av kaffe från Brasilien, Burundi och Monsun Malabar från Indien. De brasilianska bönorna kommer från norra Pionero, ett av världens mest sydliga kaffeområden. Bönorna ger en underbar fyllighet och grym sötma, och när de blandas med bönor från Afrika och Asien så får man en fantastisk kombination. Årets påskkaffe är verkligen något extra.

Om du är sugen på en gräddig och söt efterrätt men kanske har gått all-in på påskbuffén. Då kan vi rekommendera vårt smaksatta påskkaffe Zabaglione. Kaffet smakar som en italiensk efterrätt, krämigt och gott.

Förra årets påskte var en smaksuccé så därför har det endast gjorts små justeringar. Det svarta påskteet innehåller svart te från Rwanda och grönt te från Kina. Det har en fyllig och fruktig karaktär med smak av bergamott och passionsfrukt. Det gröna påskteet innehåller te från Kina. Teet är friskt och fruktigt med toner av persika, vanilj och bergamott. Båda teerna är ekologiska. Behöver jag säga att de doftar och smakar ljuvligt!