Masterpiece Collection

Masterpiece Collection är en serie uttrycksfulla specialkaffen med tydliga smakprofiler, hämtade från några av världens mest spännande kaffeområden. En personlig serie för dig som söker en kaffeupplevelse utöver det vanliga. Fyra spännande blandningar, var och en med sin egen speciella karaktär.

Impressionist – Mellanrost – Fyllig & Chokladig: En klassisk smak med många dimensioner. Kaffebönorna från Brasilien ger en söt och rund smakupplevelse med en eftersmak av kakao. Tillsammans med Monsun Malabar (Indien) får kaffet en ökad fyllighet och förbättrad smakupplevelse. Som avslutning får du en chokladsmak från Nicaragua. Mellanrostat för att ge en söt och balanserad kopp kaffe. Passar utmärkt som bryggkaffe och espresso.

Cubist – Mellanrost – Söt & Fruktig: Radikal och nytänkande i sin smak. Kaffebönorna från Burundi är en del i vårt arbete kring ursprung där vi jobbar för ökad inkomst och levnadsstandard för kaffeodlaren. Burundi har vi blandat med kaffe från Uganda och Colombia för att ge en trevlig och fyllig smakupplevelse. Ett fruktigt och blommigt kaffe med söt avslutning. Passar utmärkt som bryggkaffe.

Expressionist – Mörkrost – Fyllig & Chokladig: Ett mörkrostat kaffe med intensiv smak. Kaffebönorna från Brasilien ger en söt och rund smakupplevelse och Monsun Malabar (Indien) ansvarar för en ökad fyllighet. Som avslutning får du fantastiska chokladtoner av kaffebönor från Nicaragua. Passar utmärkt som bryggkaffe och espresso.

Surrealist – Mörkrost – Söt & Fruktig: En blandning som överraskar och ifrågasätter. Bönor från Burundi blandas med honungsprocessat Uganda Mt Elgon som ger en lätt kakaosmak som avslutning. Colombia och Brasilien ansvarar för fylligheten och sötman. Ett fruktigt kaffe med en intensiv eftersmak. Passar utmärkt som bryggkaffe och espresso.

Samtliga produkter är UTZ certifierade.