Tävling – vinn en Cold Brew Coffee Maker

TÄVLING
Vinn en Cold Brew Coffee Maker!

Med din egen Cold Brew Coffee Maker kan du enkelt och elegant tillaga ditt kalla kaffe. Du får en härligt svalkande dryck med mjuk och koncentrerad kaffesmak. Du fyller filtret med grovmalet kaffe (ca 70 g) och fyller på med 1 liter kallt vatten. Ställ in den i kylskåpet, vänta 18-20 timmar, och din dryck är klar. Häll upp i ett glas, kanske men en isbit, och några droppar mjölk. Eller så tar du den ren.

Allt du behöver göra är att svara på nedan fråga, gilla inlägget och dela till en vän så är du med och tävlar. De 5 tävlande som gissar rätt/närmast vinner en Cold Brew Coffee Maker.

Hur många kaffebönor har vi fyllt vår Cold Brew Coffee Maker med?

Tävlingen pågår till och med fredagen den 2:e augusti kl 23.59 år 2019. Vinnarna meddelas senast den 7 augusti. Ja, det dröjer innan tävlingen är klar men vi måste hinna fylla vår Cold Brew Coffee Maker med kaffebönor. Den rymmer som sagt 1 liter vatten. Vi har inget filter i när vi fyller den. Vi har precis täckt botten med ett lager bönor och är redan uppe i 200 stycken. Får snabba på om vi ska blir klara…

Du hittar tävlingen på vår Facebook sida  https://www.facebook.com/kahlstkh/