Bus och godsaker

Kahls The & Kaffehandel är den perfekta destinationen om du söker godsaker och presenter till Halloween. Vi har ett fantastiskt utbud av kaffe och te vilket gör sig mycket bra i en presentkorg om man ska gå bort. Vad sägs om Caffe Inferno? Ett mörkrostat kaffe med stor fyllighet och smak, samt en härligt lång och god avslutning. Kaffet är rostat till en punkt då naturliga oljor tränger ut och lägger sig som vackert skimrande droppar på de nyrostade bönorna. Vågar vi säga att det är helvetiskt gott?

Ett passande te är Rooibos Höstrusk. Det är fylligt och bärigt, och gör sig lika bra på morgonen som på kvällen. Den bäriga smaken kommer från svartvinbär, tranbär och körsbär. Ett rysligt gott rött te. I pralindisken hittar du handgjorda tryffelpraliner i all världens smaker. Slå två flugor i en smäll och välj någon med smak av klassiska efterrätter som Tiramisu, Crême Brulée eller Pannacotta. Lakrits är hetare än någonsin och sortimentet växer stadigt. Chokladdragerad, söt, supersalt eller smaksatt. Möjligheterna är oändliga. Lakrits är också en populär smaksättare i chips och skorpor. Passar utmärkt till ett glas rött eller bubbel.

Mitt förslag är att du tar dig till en Kahls The & Kaffehandel butik så får du hjälp att sätta ihop en personlig och lagom skrämmande presentkorg till Halloween. Det är vi bra på – bus och godsaker!