Kaffekalender

I år får tekalendern sällskap av en kaffekalender som tar dig med på en resa genom kaffets värld och Kahls historia. Varje dag har sitt eget unika kaffe. 24 smaker världen runt! Resan tar sin början med ett vildkaffe från kaffets hemland Etiopien och avslutas med ett julkaffe från norra Pionero i Brasilien. Andra spännande destinationer på resan är Nicaragua, Peru, Colombia, Burundi och inte minst Göteborg dit det första kaffet ankom Sverige år 1685. Kaffekalendern rymmer ett brett utbud av klassiker, bästsäljare, single origin-kaffen och smaksatta kaffen. Med kalendern kommer ett informationshäfte där man kan läsa mer om varje kaffesort. Varje lucka/påse innehåller 30 g malet kaffe vilket räcker till 5 dl färdigbryggt kaffe. Kaffekalendern är en den perfekta presenten till någon som gillar kaffe. Aldrig tidigare har väntan på julafton varit så kort och välsmakande.