Gå-bort-present till nyårsfesten

En gå-bort-present från Kahls The & Kaffehandel är en perfekt lösning. Vi har lyxiga godsaker som tilltalar både gammal och ung. Du kan välja någon av våra färdiga presenter, eller så komponerar du din egen.

Som kaffe skulle jag föreslå min egen favorit. Expressionist från Masterpiece Collection. Ett mörkrostat kaffe med intensiv smak och inslag av mörk choklad. Ett te som passar utmärkt till nyår är Succéblandning. Ett svart festligt te för dig som älskar jordgubbar och champagne. Smaksatt med jordgubbsarom, champagnearom och vaniljarom. Vackert dekorerad med ringblomma och blåklint. Perfekt som avrundning på en fin middag.

Vi har ett stort utbud av chokladpraliner i lösvikt och fina förpackningar. Eller varför inte lakrits från Island? Visste du att de var först med att kombinera choklad och lakrits? Det finns också fina små burkar med marmelad eller sylt. Själv är jag svag för knapriga hantverkschips från England. Vad sägs om spännande smaker som champagne & serranochili eller portvin & parmesan. Galet gott.

Så varför krångla till det? Kom till Kahls The & Kaffehandel så hjälper vi dig med presenten.

Gott Nytt 2020