Dessertteer

2019 släppte vi ett te som heter Citronmarängpaj. Det skulle smaka som ett bakverk och det gjorde det sannerligen. Och det blev en succé. Så nu fyller vi på med tre nya teer på desserttemat. Håll till godo!

Pavlova är en klassisk efterrätt där maräng, lemon curd och syrliga bär samspelar i en oslagbar kombination. I detta svarta te får vi känna alla dessa smaker. Med söta och friska toner för detta tankarna till en lyxfika utan dess like!

Svart Blåbärscheesecake är ett te med djup sötma och smak av blåbär. Teet innehåller även små pärlor av kakaosmör som smälter i det heta vattnet. Tillsammans med blåbärsaromerna får vi en härligt rund och bärig smak.

Mangosorbet är ett sött te med inslag av mango och citrus och en smak som för tankarna till en bägare fylld med frisk sorbet en solig dag. Teet innehåller små pärlor av kakaosmör, som smälter i det varma vattnet. Detta bidrar till den fylliga och fruktiga smaken.

Du finner teerna hos Kahls The & Kaffehandel. Utbudet kan variera mellan olika butiker.