Kahls Te- och Kaffekalendrar 2020

Nu är de här! Årets te- och kaffekalendrar från Kahls. I år är temat en resa. En resa jorden runt på 24 dagar. Vi besöker olika länder, utforskar stilar, ursprung, historia och processmetoder. Varje dag med sitt eget unika te och kaffe.

Kaffekalendern innehåller såväl klassiker och nymodigheter som eleganta Single Origin kaffen och kryddiga smaksatta kaffen. Resan börjar i Göteborg och tar dig till destinationer som Italien, Turkiet, Nicaragua, Peru, Colombia,  Uganda, Burundi och Rwanda.  Men också Österrike och Norge. Vad har de för koppling till kafferesan? Svaret finner du i årets kaffekalender.

Tekalendern tar dig på en resa i teets värld med 24 stopp som Iran, Marocko, Madagaskar, Japan, Argentina, Kina och Indien. Den innehåller ett brett sortiment av svart te, grönt te, örtte och rooibos. Allt från jul­inspirerade teer till klassiker, och ett te du inte hittar i det ordinarie sortimentet. Med kalendern följer även en tesil för ­lösviktste.

Kahls kalendrar ger nya smak­upplevelser och kunskap varje dag ända fram till julafton. Unna dig själv en riktigt smakrik december eller ge bort och få en vän för livet. En perfekt present till pappa på fars dag den 8 november.

Du hittar kalendrarna hos Kahls The & Kaffehandel. Skynda dig för de tar slut fort!