Fars dag 8 november

Söndagen den 8 november är det Fars Dag. Jag uppskattar verkligen alla teckningar, dukar och smörknivar jag fått från mina barn genom åren. Men nu har de varken teckning eller slöjd längre så då tycker jag att jag har rätt att sätta ihop en önskelista. Den är inte för mig. Den är för dem. Den kommer att underlätta för dem då de kommer att vara ute i sista sekunden, om de inte glömmer dagen. För det har också hänt.

Apelsinmarmelad med whisky från Tiptree

Svart Romte från Kahls

Chokladdoppad marsipancigarr från Bräutigams

Sterkar Djupur – Isländsk lakrits och choklad täckt med salmiak och lakritspulver

Monsun Malabar – ett unikt kaffe från staden Mangalore på Malabarkusten i västra Indien. Mörkrostat med smak av knäck och whisky

Jag har gjort det enkelt för dem och bara valt produkter som finns hos Kahls The & Kaffehandel. Så skulle de inte hinna handla så kanske jag kan hjälpa till. Och skulle det glömma så blir jag naturligtvis jätteglad för ytterligare en teckning.