En smakfull present

Den 14:e februari är det Alla hjärtans dag. Det är dagen då vi hyllar Saint Valentine of Rome och hans insatser för kärleken. Han trotsade det romerska styret genom att viga romerska soldater och dömdes för detta till döden. Romerska soldater fick på denna tiden inte vara gifta. Det var inte bra för krigsmoralen.

Men det är kanske inte detta vi tänker på idag när Alla hjärtans dag närmar sig. Då tänker vi mer på det återkommande dilemmat – vad ska jag ge min käresta i present? Det är här vi kan hjälpa till. För är det något vi är bra på hos Kahls The & Kaffehandel så är det att skapa smakfulla och eleganta presenter. Vi har både svart och grönt Kärlekste samt vårt populära Kramkaffe.  Och prisbelönad choklad i alla dess former. Det är våra insatser för kärleken.

Så välkommen till Kahls The & Kaffehandel så hjälper vi dig med en smakfull present till Alla hjärtans dag.