Sveriges nöjdaste kunder

Kahls The & Kaffehandel tar över titeln Sveriges starkaste varumärke bland cafékedjorna. I Evimetrix varumärkesundersökning Swedish Brand Award 2021 har 1245 individer uttalat sig om 5 cafékedjor och Kahls The & Kaffehandel är det varumärke som är starkast i kategorin. Espresso House får se sig slagna efter 8 år som innehavare av titeln. Wayne’s Coffee tar sig in på tredje plats.

Varumärkesstyrkan som utgör grunden för utmärkelsen Swedish Brand Award bygger på måtten Nöjd Kund Index (NKI) och kännedom. Genom att väga de här två måtten mot varandra blir det möjligt att jämföra olika varumärken oberoende av storlek och det ger ett rättvist resultat som tar hänsyn till både hur omtyckt och hur välkänt ett varumärke är.

Vi riktar ett stort tack till alla våra trogna kunder och underbara franchisetagare! Detta ger oss ännu mera bränsle och motivation för att fortsätta sprida kunskap om kvalitetskaffe och te, och vara en inspirationskälla.