Rooibos Chai till Halloween

Smakar te godast på hösten? Jag tror det. Kombinationen levande ljus, mysfilt, spännande tv-serie och en god kopp te är svårslagen.

Lagom till höstmörkret så släpper Kahls en efterlängtad nyhet nämligen Rooibos Chai. Klassiska söta toner och fyllighet från Rooibos samsas med den traditionella kryddblandning vi känner igen från chaiteer – svartpeppar, ingefära, kardemumma och kanel. Vill du ha en extra kick så låt teet dra lite längre. Rooibos är ett bra kvällste då det är koffeinfritt.

En annan produkt som passar finfint till hösten och stundande Halloween är Monin Pumpkin Spice. Med denna smaksättare kan du blanda till den omtalade Pumpkin Spice Latte. Här får man en smak av hösten i form av pumpa och en touch av vintern med kryddor som kanel och kryddnejlika. Funkar också utmärkt i en smoothie med apelsin och morot, eller varför inte i en fruktig cocktail.

Vill du ha lite höst och halloween inspiration är du välkommen till oss!