Alla hjärtans dag 14 februari

Gör någon glad till Alla hjärtans dag den 14:e februari. Varför inte med en smakfull present? Då vägen till någons hjärta ska gå via magen låter detta som en väldigt bra idé om man får skriva så själv. I våra butiker finns färdiga presenter med kaffe, te och andra godsaker. Ofta i olika prisklasser så att du kan hitta någon som passar dig. Du kan också sätta ihop din egen present och få den snyggt inslagen.

Vad det gäller kaffe så har vi vårt populära ekologiska Kramkaffe som inför Alla hjärtans dag kommer med en hjärtetikett och i röd förpackning. Smaken är mellanfyllig med god syrlighet och mild eftersmak. För teälskaren har vi naturligtvis ett Kärlekste. Det finns både som svart och grönt te. Båda är blommiga, fruktiga, söta och vackert dekorerade med röda sockerhjärtan. Lägg till vår tetång Hjärta och inte ett öga kommer att vara torrt.

Choklad är alltid gott men kanske extra passande till Alla hjärtans dag. Vi har choklad i alla möjliga utförande. Pralindiskarna är fyllda med chokladpraliner i allsköns smaker. Vad sägs om Jordgubb Champagne eller Créme Brulée? Ojvoj vad gott!. Det finns också eleganta presentaskar och pralinstrutar från internationella och lokala chokladproducenter. Utbudet kan variera mellan olika butiker.

Välkommen till Kahls The & Kaffehandel så hjälper vi dig med en smakfull present till Alla hjärtans dag!