Schlagermys

Nu är det inte långt kvar! På lördag 5 februari börjar äntligen Melodifestivalen 2022. I år för 62:a gången. Programledare är Oscar Zia med Farah Abadi som sidekick. Det låter lovande. Då turnén är inställd så spelas alla programmen in i Stockholm. Vill du se hur det går till att förvandla en tom arena till full fest så kan du följa scenbygget på SVT Play Melodifestivalen 2022: Den stora scenriggningen | SVT Play Den stora älgvandringen har ju blivit en tittarsuccé så varför inte? I årets första tävling får vi bland annat se Robin Bengtsson, Malou Prytz och Shirley Clamp. Själv är jag mest nyfiken på att se Anders Bagge i deltävling 3. Hans deltagande som Sjöbjörnen i Masked singer var ju hur bra som helst. Men nu nog om deltagare och fokus på det viktigaste nämligen tilltugget. Vi tycker själva att vi har det perfekta tilltugget för ett lyckat Schlagermys. En favorit är det svarta teet Succéblandning vilket passar dig som gillar jordgubbar och mousserande bubbel för det är precis så det smakar. Dessutom vackert dekorerat med ringblomma och blåklint. Vill man ha en kall dryck så har engelska Belvoir fantastiskt goda lemonader vilka endast innehåller naturliga frukter.  På chipshyllan finns ett spännande utbud av premiumchips. Engelska Savoursmith har spännande smaker som Tryffel & Rosmarin samt Chili & Bubbel. Chipsen är gjorda på äkta brittisk potatis med skalet på.  Eller varför inte fluffiga och festliga marshmallows? Utbudet är stort. Det kan också variera mellan butikerna. Så det bästa du kan göra är att ta dig till närmaste Kahls The & Kaffehandel butik så hjälper de dig att komponera ditt perfekta Schlagermys. Det som är bra är att du har fem lördagar på dig att förfina ditt recept innan finalen den 12 mars. Let the Schlagermys begin!