Julkaffe från Kahls

Årets julkaffen från Kahls kommer i nya förpackningar. Julkaffet som är mörkrost och mellanrost malet, är gjort på kaffebönor från norra Pionero i Brasilien, Burundi och Monsun Malabar (Indien).  Dessa finns också som hela bönor. Nytt för i år är också att det ekologiska kaffet är gjort på bönor från Sumatra i Indonesien.

Julkaffe mörkrost malet 250 g / Julkaffe malet 250 g / Julkaffe ekologiskt mörkrost malet 250 g / Julkaffe malet 100 g

 

Apelsin hör julen till och är ett populärt inslag bland årets smaksatta kaffen vilka är Kaffe Apelsin & Choklad malet 120 g samt Kaffe Winter Spice malet 120 g. Det senare innehåller malen kardemumma och nejlika vilket ger en härligt julig smak med inspiration från Mellanöstern. Kaffe med Apelsin finns att köpa som hela bönor.

Så Godare Jul med Julkaffe från Kahls!