Kahls Kaffekalender och Tekalender

Årets tema är brev. 24 brev om kaffe och te. Genom breven får vi lära oss mer om produkterna och deras ursprung. Breven kommer i ett informationshäfte med smakbeskrivningar av varje sort, brygginstruktioner, och möjligheten att betygsätta så att man minns vilka som var ens favoriter.

Vår kaffeälskande brevskrivare bjuder på ett nytt brev varje dag fram till julafton. Resan börjar i Kina och avslutas i Göteborg via kittlande resmål som Malawi, Indonesien, Bethlehem m.fl. Spännande möten med människor och platser, men också djupdykningar i rostningsgrader och smakprofiler. Kaffekalendern innehåller 24 st påsar med 30 g bryggmalet kaffe och informationshäfte. En påse räcker till 2 koppar kaffe.

I årets tekalender får vi följa en brevkorrespondens från en teälskare. Ett nytt brev varje dag låter oss ta del av ingredienser, smaker, testunder och ceremonier, ända fram till julafton. I år vill vi lyfta testunden, dess lugn och hur variationsrik den kan vara. Vi vill att du ska bli inspirerad, dricka och njuta, och skapa din egen magiska stund. Tekalendern innehåller 24 st påsar med 4 g löste, en tesil och informationshäfte. En påste räcker till 2 koppar. Bland årets teer finns julteer, klassiker, bästsäljare och nyheter från året som gått. En blandning av svart te, grönt te, oolong och rooibos.

Årets kalendrar har förutom ett nytt tema (brev) också fått ny design. Kalendrarna är en uppskattad present.

Välkommen till Kahls The & Kaffehandel!