"I uppstarten fick jag mycket hjälp, så för mig har det varit en stor fördel med franchise."


Jennie 43 år, sambo och tre barn

"I uppstarten fick jag mycket hjälp av Kahls, så för mig har det varit en stor fördel med franchise."


Jennie 43 år, sambo och tre barn

LIVSBERÄTTELSER


Mitt namn är Jennie, jag är 43 år, bor i Uddevalla med sambo och tre barn. Jag öppnade min KTK-butik hösten 2002. När jag blev kontaktad av Kahls arbetade jag som reseledare runt om i Europa. Då visste jag ingenting om vare sig te eller kaffe, och jag kunde heller inget om eget företagande. Men jag hade en god servicekänsla och tyckte att det lät som en rolig utmaning. Efter snart 16 år tycker jag fortfarande det!

I uppstarten fick jag mycket hjälp av Kahls, så för mig har det varit en stor fördel med franchise. En fördel som blivit större under årens lopp då det öppnats fler butiker, och vi har kunnat hjälpa varandra. Det är en rolig bransch då det hela tiden händer något nytt, speciellt på kaffefronten med nya spännande sorter från hela världen. Både vårt te- och kaffeutbud är verkligen omfattande och håller en hög kvalitet rakt igenom.

Det är viktigt att fortsätta utvecklas, både kompetens- och produktmässigt. Detta sker genom utbildningar och träffar på Kahls huvudkontor. Nya produkter vilka kompletterar vårt basutbud, exempelvis fin choklad, kaffetillbehör och muggar hittar vi på mässor och genom kontakter med olika leverantörer. Kedjan har ett produktråd vilket jag är engagerad i. Det ger en inblick i svårigheterna med att välja rätt produkter. Det är också roligt att få vara med och tycka till!

Jag är övertygad om att KTK-kedjan kommer att finnas kvar i många år till. Gott kaffe, te och härlig choklad kommer man alltid att vilja njuta utav! Dessutom har vi ett brett utbud av fina presenter vilka passar utmärkt till födelsedagar, när man vill säga ett tack, eller bara visa en god vän lite uppskattning. Då passar det fint med en present från oss!

Kahls The & Kaffehandel
Torp Köpcentrum i Uddevalla

 

Är du intresserad av att driva en butik? Kontakta Franchise Manager Sigurd Wodlén Ödman på sigurd.odman@kahls.se eller 0701 80 76 75.