Vi söker franchisetagare till Stockholm, Malmö och Alingsås!

I år firar vi 20 år som franchisegivare. Kahls The & Kaffehandel är en modern butikskedja med stort utbud av kaffe, te och choklad i premiumsegmentet. 2021 utsågs vi till Sveriges starkaste varumärke bland cafékedjorna av Swedish Brand Award.

Kahls The & Kaffehandel består av 22 butiker över hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Som franchisetagare får du tillgång till vårt unika och inarbetade koncept, för att kunna driva en lönsam verksamhet. Vi hjälper dig med uppstart, lokal, utbildning inom kaffe och te, sortiment och leverantörsavtal, kassasystem, marknadsföring och löpande support. På våra träffar får du tips och inspiration från andra framgångsrika franchisetagare.

En franchisetagare på Kahls The & Kaffehandel driver sitt eget företag inklusive personalansvar, inköp och hyra. Du står för de investeringar som krävs för att bygga eller ta över en befintlig butik. Vi hjälper dig med planering, projektledning och ansvarar för hyresavtal samt hyresförhandlingar.

Vi söker dig som:
– Är driftig, ordningsam, serviceinriktad, älskar kundkontakt och har goda ledaregenskaper
– Ordnad ekonomi och tillgång till ett startkapital
– Grundläggande ekonomikunskaper är en fördel som egenföretagare
– Vill sätta guldkant på vardagen genom gott kaffe och te, choklad och fina presenter

Just nu söker vi nya franchisetagare till våra butiker i Triangeln Malmö och Storken Alingsås. Vi söker också franchisetagare som är intresserade av att driva en butik i Stockholm.

Intresserad?
Kontakta Franchise Manager Sigurd Wodlén Ödman på mail sigurd.odman@kahls.se eller telefon 031 755 76 75.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild: Triangeln Malmö