Vi söker franchisetagare till Kalmar (Baronen), Kungsbacka (Kungsmässan), Stockholm (Mäster Samuelsgatan), Borlänge (Kupolen) och Kristianstad (C4)!

Kahls The & Kaffehandel är en modern butikskedja med ett stort utbud av kaffe, te och choklad i premiumsegmentet. 2021 utsågs vi till Sveriges starkaste varumärke bland cafékedjorna av Swedish Brand Award. 2022 firade vi 20 år som framgångsrikt franchisekoncept!

Kahls The & Kaffehandel består av 23 butiker över hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Som franchisetagare får du tillgång till vårt unika och inarbetade koncept, för att kunna driva en lönsam verksamhet. Vi hjälper dig med uppstart, lokal, utbildning inom kaffe och te, sortiment och leverantörsavtal, kassasystem, marknadsföring och löpande support. På våra träffar får du tips och inspiration från andra framgångsrika franchisetagare.

En franchisetagare på Kahls The & Kaffehandel driver sitt eget företag inklusive personalansvar, inköp och hyra. Du står för de investeringar som krävs för att bygga eller ta över en befintlig butik. Vi hjälper dig med planering, projektledning och ansvarar för hyresavtal samt hyresförhandlingar.

Vi söker dig som:
– Är driftig, ordningsam, serviceinriktad, älskar kundkontakt och har goda ledaregenskaper
– Ordnad ekonomi och tillgång till ett startkapital
– Grundläggande ekonomiska kunskaper är en fördel som egenföretagare
– Vill sätta guldkant på vardagen genom gott kaffe och te, choklad och fina presenter

Just nu söker vi nya franchisetagare till Kalmar (Baronen), Kungsbacka (Kungsmässan), Stockholm (Mäster Samuelsgatan), Borlänge (Kupolen) och Kristianstad (C4)!

Intresserad?
Kontakta Franchise Manager Sigurd Wodlén Ödman på mail sigurd.odman@kahls.se eller telefon 031 755 76 75.