Kahls The & Kaffehandel – Vår ambition är din inspiration!

Kahls The & Kaffehandel är en modern specialistbutik med ett fullsortiment av kaffe, te och choklad. Vi erbjuder även de tillbehör som krävs för att skapa den perfekta stunden av njutning och vardagslyx.

De omsorgsfullt utvalda te- och kaffesorter som erbjuds i butikerna produceras hos anrika Kahls i Göteborg och är resultatet av noggrann provsmakning och förädling. Kahls är sedan förra seklets början ett familjeägt rosteri och en av landets få smaksättare av te. Detta gör att vi slipper långa transporter och kan garantera färska produkter med bästa hållbarhet.

Den 20 april 1911 började Carl-Birger Nilsson sälja kaffe till hemmafruarna i Haga, Göteborg. Den första butiken öppnades 1911 på Nordensköldsgatan i Göteborg. Den karaktäristiska logotypen tillkom 1925 och skapades av vännen och kände formgivaren Vicke Lindstrand. Butikerna erbjöd, då som nu, vardagslyx med ett stort utbud av kvalitetsprodukter.

Idag är Kahls The & Kaffehandel en framgångsrik butikskedja med ett 20-tal utvalda enheter med bästa tillgänglighet, från Malmö i söder till Umeå i norr, drivna av engagerade och kunniga franchisetagare.

Vår ambition är att vara en inspirationskälla för allt som kretsar kring te- och kaffedrickande. Vi arbetar ständigt med att optimera kundens njutning och ser till att du till fullo kan ta del av den fantastiska kvalitet som Kahls erbjuder. Vi vill uppfattas som en ledstjärna för hur ett perfekt serverat kvalitetskaffe eller te kan upplevas och vara det självklara valet när du behöver en present eller gåva. Vi är passionerade och utbildar oss löpande inom te och kaffe för att du med trygghet ska kunna förvänta dig det där lilla extra.

Vi är lyhörda och intresserade av de aktuella frågor runt kaffe och te, dess beredning och förväntningar som finns kring natur, miljö och människors hälsa i ursprungsländerna. Vi hoppas kunna förmedla vårt engagemang här.

Genom vår stora kunskap om kaffe och te, från ursprung till färdig kopp, önskar vi att Kahls The & Kaffehandel skall sprida ytterligare kunskap om kvalitetskaffe och te, och vi vill samtidigt inspirera till att prova någonting nytt…